Menu Kaart

06/21/2014 

VOORGERECHTEN.

 

Uiensoep     5,50

Carpaccio     8,00

Spareribs 

HOOFDGERECHTEN.

 

Wiener schnitzel     15,50

Kipsaté     15,50

Saté v/d haas     15,50

Biefstuk     16,00

Ossenhaas Brochette     17,50

Spare-Ribs “Amerikaans”     17,75

Spare-Ribs “Sweet”     17,75

Spare-Ribs “Spicy”     17,75

Spare-Ribs “Hot”     17,75

Spare-Ribs “Flame”     17,75

 Salade geitenkaas met walnoten, rode ui en olijven.       13,50

Vegetarische Lasagne    12,50

Carpaccio     13,50

Zalmfilet met ravigottesaus.     15,00

 

 

Sauzen: Champignonsaus, Pepersaus, Stroganoffsaus, Roquefortsaus.

Gebakken Champignons.     2,50